Saturday, February 12, 2011

Gambar Seksi Zack x-factor


Gambar Seksi Zack x-factor Hahah mesti korang tak sabar nak tengokkan? saja bagi gempak tajuk post kali ini. Bukannya apa, gambar ni dari drama kat TV3 yang lepas hari tu - Duyung Aridinata

TV3 ada promosi Slot Lagenda terbaru iaitu Duyung Aridinata,wooow! kisah duyung lelaki ni beb,mesti seksi kan,mana la tahu duyung lelaki ada kuar 6 pack ke,tetapi duyung ni istimewa dari duyung perempuan tau. SEBELUM ini kita pernah menonton filem Splash lakonan Daryl Hannah, Duyung (Maya Karin) serta siri popular Filipina, Dyesebel di saluran Astro.Seringkali kisah sebegitu memaparkan percintaan antara makhluk ikan separuh manusia (perempuan) dengan lelaki normal. Namun, dalam siri terbaru Duyung Aridinata arahan Adam Hamid, kisah percintaan antara duyung lelaki dan gadis biasa pula ditonjolkan.
more






1 comments: